Zostałem oszukany na kwotę 1 540 000 $. Rozmawiałem z pewnym Rosjaninem, któremu wysłałem pieniądze za pośrednictwem Bitcoin. Prawie wszystko straciłem. Ale dzięki szybkiej interwencji pana Dennisa, który właśnie rozpoczął pracę na czas, odzyskałem moje 1 540 000 $ w BTC. Jest naprawdę dobry w tym, co robi, poleciłem go kilku znajomym i współpracownikom, którzy wszyscy zostali zadowolonymi klientami. Bardzo mi pomógł w branży handlowej, możesz się z nim skontaktować. Hacking and Funds Recovering jest najlepszy i ma różne umiejętności w odzyskiwaniu funduszy i ujawnianiu oszustów. Cieszę się i cieszę, że odzyskałem swoje pieniądze, nie ma nic złego w tym, że padłeś ofiarą oszustwa w ramach jednej z tych wyrafinowanych i drapieżnych operacji. Zgłaszając to, możesz odzyskać część lub całość utraconych funduszy i zapobiec oszustwom przed atakowaniem innych. Aby odzyskać wyłudzone środki w Bitcoinach, wyczyścić lub usunąć rejestry karne i wydobycie Bitcoinów, skontaktuj się z FORENSICHACKERSTECHEM pod adresem Forensichackerstech
@gmail.com i podziękuj mi później.
Comments